Dit is de voortgezette website van het voormalige

 

Begin

Slechtziend,blind of
slechthorend

Zorg
Algemeen

Gemeente Velsen

WMO

Ouderen

Mobiliteit

Recreatie

Meer achtergrond

Weer, webcams en ontspanning

Nieuwsoverzicht

Eerder nieuws

Nieuwsbrieven

Links

Speciaal voor nabestaanden
Inloophuis start weer met kook-eetgroep

   Santpoort-Noord - Inloophuis Kennemerland start in september weer met een Kook-Eetgroep voor nabestaanden die hun partner verloren zijn aan kanker.

    Het doel is om samen de maaltijd te gebruiken, met ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en aandacht voor verlies en rouw.

   De sfeer zal open en laagdrempelig zijn, het Inloophuis zorgt voor de praktische invulling van de maaltijd en men wordt van harte uitgenodigd om mee te koken en/of op te ruimen.

   De veilige plek en ondersteuning van deskundige vrijwilligers met veel ervaring op het gebied van rouw- en verliesbegeleiding, zullen er voor zorgen dat de gesprekken aan tafel goed verlopen, er aandacht voor ieder is en men weer op verhaal kan komen.

    Men geeft zich op voor de gehele periode, de groepssamenstelling blijft dus ook tijdens deze zes keer Kook/Eten hetzelfde.

   Voor deze groep kunnen zich maximaal tien deelnemers inschrijven, dus wacht u niet te lang.

   Locatie Inloophuis Kennemerland, Wulverderlaan 51, Santpoort-Noord. Kook/Eetgroep is op zes woensdagavonden: 9 en 30 september, 14 en 28 oktober, 11 en 25 november 2015, steeds van 17.00 tot 20.00 uur.

   Aanmelden kan via mail: info@inloophuiskennemerland.nl of telefoonnummer 023-8885367.

   De eigen bijdrage voor zes avonden totaal is 52 euro.

Uit de Jutter van 3 september 2015