Dit is de voortgezette website van het voormalige

 

Begin

Slechtziend,blind of
slechthorend

Zorg
Algemeen

Gemeente Velsen

WMO

Ouderen

Mobiliteit

Recreatie

Meer achtergrond

Weer, webcams en ontspanning

Nieuwsoverzicht

Eerder nieuws

Nieuwsbrieven

Links

IJMUIDEN - Leden van het Gehandicapten Beraad Velsen (GBV) heeft het op- en afrittenoverzicht dat in een rapport is verschenen aan de Velsense wethouder Ronald Vennik overhandigd.

Dat gebeurde op de kruising van De Lange Nieuwstraat met de Engelmundusstraat. De werkgroep Toegankelijkheid van het GBV heeft in het voorjaar van 2012 een inventarisatie gedaan van moeilijk toegankelijke verkeerssituaties voor rolstoel-, rollator-, en scootmobielgebruikers.

De verkeerssituaties zijn met foto's vastgelegd door de werkgroep en gebundeld in een overzicht. Het overzicht geeft inzicht in lastige verkeerssituaties en is in te zien op de website van het GBV gb velsen.nl. Het overzicht dient als 'praatpapier' voor de gemeente Velsen, met als verzoek het GBV te raadplegen bij nieuwbouw en herbestrating. Voor meer informatie kan men contact opnemen met het Gehandicapten Beraad via email gbvelsen@welzijnvelsen.nl of telefonisch 0251- 548522.

Overgenomen van www.dichtbij.nl van 28 november 2012

Afrittenoverzicht overhandigd aan wethouder

Velsen - Vorige week hebben de leden van het Gehandicapten Beraad Velsen (GBV) het op- en afrittenoverzicht overhandigd aan wethouder Vennik. Dat gebeurde op de kruising van de Lange Nieuwstraat met de Engelmundusstraat in IJmuiden.

De werkgroep Toegankelijkheid van het GBV heeft in het voorjaar van 2012 een inventarisatie gedaan van moeilijk toegankelijke verkeerssituaties voor rolstoel-, rollator-, scootmobielgebruikers.De verkeerssituaties zijn met foto’s vastgelegd door de werkgroep en gebundeld in een overzicht.

Het overzicht geeft inzicht in lastige verkeerssituaties en is in te zien op www.gbvelsen.nl. Het overzicht dient als ‘praatpapier’ voor de gemeente, met als verzoek het GBV te raadplegen bij nieuwbouw en herbestrating.

Overgenomen uit de Jutter van 15 november 2012